Verpakkingsoplossingen voor automotive onderdelen

Verzend uw auto- of motoronderdelen veilig met onze aangepaste verpakkingsoplossing.

Een verpakking specifiek voor het verzenden van breekbare onderdelen

Heb je een webshop voor auto-, motor- en motoronderdelen met een zeer breed assortiment?

De veelheid aan te verzenden referenties vereist dat je jouw pakketten vult met veel vulelementen, wat je factuur aanzienlijk verhoogt.

Naast gegarandeerde onberispelijke levertijden, moet je pakket aankomen zonder schade aan het auto-/motorfietsonderdeel of onderdelen die het bevat.

Vaak zijn het zware items die, als ze slecht verpakt zijn, de klantervaring snel tot een ramp kunnen maken.

Kies voor een op maat gemaakte verpakking. Zonder minimale hoeveelheden en ontworpen na een studie van jouw typische bestellingen en / of jouw volumes. We kunnen je een aantal referenties aanbieden die zullen zorgen voor een maximale kostenreductie en de garantie van een tevreden klant.

Wat we aanbevelen als fabrikant van aangepaste kartonnen verpakkingen:

 • Kies een verpakking met een eenvoudig uiterlijk
 • Met een bedrukking die aangeeft in welke richting de verpakking moet worden geplaatst. Pijlen geven aan dat er een ‘easy opening’ is waarmee je het pakket makkelijk en snel kunt openen zonder de inhoud te beschadigen.
 • Om het pakket te beschermen tegen vallen of stoten, kies voor een interieur van mono materiaal dat de inhoud vastzet.
 • Je kunt hier ook een plakstrip toevoegen voor een eenvoudige retourzending van het onderdeel in dezelfde verpakking (reverse logistics)
 • Denk ten slotte aan de levensloop van je verpakking: zorg voor vereenvoudigde platte recycling (zonder plakband).
Verkoop jij onderdelen voor automotive? Wij stellen je een op maat gemaakte verpakking voor, zonder minimale bestelhoeveelheden.

De voordelen van een op maat gemaakte verpakking voor het verzenden van losse automotive onderdelen

Jouw ideale verpakking vervult meerdere functies

 • Vereenvoudig inpakken en automatisering: het verzenden van auto-onderdelen via e-commerce gebeurt steeds vaker. De veelheid van onderdelen vereist vaak belangrijke keuzes die een perfecte controle van het verzonden lucht mogelijk maken en het aantal verpakkingsreferenties verminderen. De analyse van de portefeuille en slimmigheden in den verpakkingen stelt de e-handelaar in staat om de juiste automatisering te kiezen om het aantal verpakkingsreferenties te beperken, de hoeveelheid lucht te verminderen, retouren te vergemakkelijken en de groei te ondersteunen

 

 • Productbescherming: bescherming van het product zorgt ervoor dat het niet beweegt tijdens transport. De beschermende verpakking absorbeert schokken, zodat het product intact blijft. De beste verpakkingsexperts zijn nodig om ervoor te zorgen dat het product bestand is tegen de gehele supply chain, transport, levering, handling en mogelijk retour.

Welke functies vervult jouw ideale verpakking?

Hier transformeren wij jouw ideale verpakkingsproject tot realiteit. Hoe? Op dezelfde manier waarop we meer dan 10 miljard vierkante meter golfkarton per jaar produceren voor klanten met zoveel verschillende behoeften. Kies de jouwe:

Ik wens eraan herinnerd te worden

  Créneau auquel je souhaite être joint*:

  Ce matin (9h-13h)Demain matin (9h-13h)Cet après-midi (13h-19h)Demain après-midi (13h-19h)

  *Informations obligatoires