Verpakkingsoplossingen voor je platte producten

DVD's, boeken of blu-rays

Verpakking aangepast aan grote hoeveelheden boek- of dvd-zendingen

Agathe is een zeer actieve jonge vrouw en is vaak op zakenreis. Naast haar passie voor haar werk, besteedt ze graag haar vrije tijd aan lezen. Ze gebruikt de reistijd om te lezen.

Ze houdt van strips, thrillers, romans, manga’s en literaire nieuwigheden. Ze heeft geen tijd meer in de boekhandel en gebruikt nu haar favoriete app om rechtstreeks vanaf haar smartphone te winkelen. Het is makkelijk omdat haar persoonlijke gegevens al staan vastgelegd, zodat ze alleen hoeft te kiezen voor levering bij haar thuis. Ze heeft net het nieuwste stripboek van haar favoriete serie gekocht.

Agathe haat het om een boek te ontvangen dat beschadigd is tijdens het transport en dit is haar al eens overkomen. Gelukkig zorgt haar favoriete app vandaag voor de levering van boeken in een speciale verpakking die is aangepast aan de grootte van het boek.

24 uur na haar bestelling ontvangt Agathe haar stripboek rechtstreeks in de brievenbus. Wanneer ze het pakket opent, ontdekt ze dat het stripboek wordt beschermd door een specifiek verpakkingsinterieur voor stripboeken. De hoeken zijn intact, de vernis van het stripboek is niet bekrast door wrijving tijdens het transport. Agathe hoeft alleen maar te wachten tot de volgende dag, om tijdens haar volgende reis de avonturen van haar held te ontdekken.

De voordelen van een op maat gemaakte verpakking om uw boeken en DVD's te verzenden

De ervaring van Agathe wanneer ze haar pakket ontvangt dat is aangepast aan haar bestelling, onderstreept de voordelen van de ideale verpakking

 

  • Productbescherming: elk product zijn eigen verpakking. Wanneer een boek niet goed beschermd is, kunnen de hoeken beschadigen of kunnen krassen ontstaan. Smurfit Kappa produceert verpakkingen voor het verzenden van boeken. Deze afmetingen van de verpakkingen passen zich aan de afmetingen van de boeken aan en zorgen voor een eenvoudige verzending voor de e-handelaar. Eenvoudig aanpassen en inpakken is onderdeel van het ontwerp.

 

  • Verminderen van overbodige ruimte: een reeks op maat gemaakte verpakkingen maakt het mogelijk om de overbodige ruimte voor de e-tailer te minimaliseren. Een analyse van de pakkettarieven en slimme calculaties helpen e-handelaren hun portfolio te analyseren en snelle besparingen te genereren.

Welke functies vervult jouw ideale verpakking?

Hier transformeren wij jouw ideale verpakkingsproject tot realiteit. Hoe? Op dezelfde manier waarop we meer dan 10 miljard vierkante meter golfkarton per jaar produceren voor klanten met zoveel verschillende behoeften. Kies de jouwe:

Ik wens eraan herinnerd te worden

    Créneau auquel je souhaite être joint*:

    Ce matin (9h-13h)Demain matin (9h-13h)Cet après-midi (13h-19h)Demain après-midi (13h-19h)

    *Informations obligatoires