Verpakkingsoplossingen voor het verzenden van flessen

E-commerce verpakkingen voor wijn- en champagneflessen

Glazen flessen verzenden zonder het risico op scherven

Romain heeft 3 jaar geleden de sprong gewaagd en het wijnhuis van de familie overgenomen.

Na het assortiment te hebben aangepast en zaken te hebben geoptimaliseerd, besloot hij zijn verkoop vanuit de kelder en op internet te ontwikkelen. Sinds 6 maanden is zijn site online, stijgt de groei en moet hij absoluut zorgen voor kwaliteit en service aan zijn nieuwe klantenkring.

Hij heeft zijn assortiment aangepast en biedt nu meer dan 30 verschillende flessen. Maar met de groei neemt ook het aantal flessen dat gebroken aankomt toe. Hij begint met het verzenden van pakketten met 3 flessen en kratten met 6 verschillende flessen. Hoe groter het pakket, hoe hoger het risico.

De nieuwe verpakking die hij nu gebruikt, is bedrukt met zijn website-naam en is veel geschikter voor dit nieuwe verkoopkanaal. De flessen zijn individueel beschermd en aan de hand van de tests die hij heeft gezien, lijkt de verpakking geschikt voor complexe verzendcircuits.

In de afgelopen maanden is het breukpercentage tot nul gedaald en is de tevredenheid van zijn klanten verbeterd: de bescherming van de fles is een belangrijk punt. De gemakkelijke opening van de verpakking heeft ook het imago verbeterd en tenslotte zijn de transportkosten verminderd omdat het formaat van de verpakking beter is aangepast aan het aantal verzonden flessen.

Hij ziet de komende twee jaar met vertrouwen tegemoet en bereidt zich voor op de export van zijn laatste oogst.

De voordelen van onze verpakkingen voor het verzenden van glazen flessen

De verpakking van de flessen is van essentieel belang voor de wijnbouwers en wijnhandelaren die hun wijnen verzenden

 

  • Personalisering: personalisering van het pakket door bedrukking geeft Romain de mogelijkheid om beter te communiceren over zijn wijnhuis en assortiment

 

  • Productbescherming: het breukpercentage is een zeer belangrijke indicator voor Romain. Als in een doos met 6 of 3 flessen, slechts één fles breekt, is het hele pakket beschadigd. Om deze reden bestaat er een specifieke verpakking voor het verzenden van flessen. Ze worden getest in een testcentrum dat de weerstand van de pakketten tegen vallen en transport certificeert volgens de internationale normen voor het verzenden van pakketten.

 

  • Kostenvermindering: de grote uitdaging van het verzenden van glazen flessen die extreme vallen en stoten ondergaan

Welke functies vervult jouw ideale verpakking?

Hier transformeren wij jouw ideale verpakkingsproject tot realiteit. Hoe? Op dezelfde manier waarop we meer dan 10 miljard vierkante meter golfkarton per jaar produceren voor klanten met zoveel verschillende behoeften. Kies de jouwe:

Ik wens eraan herinnerd te worden

    Créneau auquel je souhaite être joint*:

    Ce matin (9h-13h)Demain matin (9h-13h)Cet après-midi (13h-19h)Demain après-midi (13h-19h)

    *Informations obligatoires