Verpakkingsoplossingen voor high-tech producten

Het veilig verzenden van je flatscreen TV, smartphone en andere high-tech producten

Een e-commerce verpakking van de beste kwaliteit van jouw productzendingen

Alice is altijd op zoek naar de nieuwste gadgets voor haar dagelijks leven. De nieuwe Bluetooth-hoofdtelefoon voor hardlopen, een nieuwe beschermhoes voor haar smartphone of een luidsprekersysteem voor haar woonkamer.

 

Voor haar is de kwaliteit van de producten en hun ontwerp het allerbelangrijkste. Het is dan ook onacceptabel om een ​​product dat op internet is gekocht te ontvangen met schade ontstaan tijdens het transport of door een botsing met een ander product. Als dit helaas toch gebeurd is, wil ze de set kunnen retourneren zodat deze zo snel mogelijk wordt vervangen.

Ze kent de sites die het hele hightech-assortiment verkopen en kiest voor deze producten op basis van de beschikbaarheid van producten en de kwaliteit van de verzendverpakking.

Deze moet allereerst het product beschermen, het moet schokken tussen producten die in dezelfde rit worden geleverd vermijden en moet gemakkelijk kunnen worden geretourneerd als er toevallig een probleem is opgetreden tijdens het transport.

Als, omdat ze vaak iets bestelt, de site bovendien een kleine persoonlijke boodschap toevoegt die toekomstige productreleases of een speciale aanbieding aankondigt, is Alice helemaal happy.

Deze onderscheidende touch maakt Alice een loyale klant, die zich nu kan concentreren op wat ze het leukst vindt aan high tech producten.

De voordelen van een op maat gemaakte verpakking voor jouw high tech producten

De ervaring van Alice benadrukt de voordelen van op maat gemaakte verpakkingen

  • Bescherming van het product: de bescherming van een hightech product voor verzending is alleen mogelijk dankzij een perfect ontworpen verpakking. Het moet schokken absorberen tijdens transport, producten vastzetten zodat ze niet botsen. Dit wordt vaak gedaan door ingenieuze opbergsystemen in de doos die het toevoegen van noppenfolie of een ander omvangrijk en milieuonvriendelijk vulmateriaal vermijdt.

 

  • Eenvoudige retourzending van het pakket: Alice is erg gevoelig voor de details en als een kras of een deukje wordt gevonden bij de aankoop, stuurt ze het zonder na te denken allemaal terug naar de e-handelaar. Het is erg belangrijk voor haar om te weten dat ze het gratis en met hetzelfde pakket kan doen. Met het GluePac dubbele plakbandsysteem kunnen e-commercebedrijven hun klanten een retourpakket aanbieden.

 

  • Personalisering: Met personalisering ga je verder dan de standaard. De unieke indruk van de verpakking brengt je dichter bij je klant. Alice ontvangt een pakket met een persoonlijk bericht. De e-tailer valt op dankzij een unieke boodschap voor Alice, die nu al het volgende hightech-object zal worden aangeboden, kent.

Welke functies vervult jouw ideale verpakking?

Hier transformeren wij jouw ideale verpakkingsproject tot realiteit. Hoe? Op dezelfde manier waarop we meer dan 10 miljard vierkante meter golfkarton per jaar produceren voor klanten met zoveel verschillende behoeften. Kies de jouwe:

Ik wens eraan herinnerd te worden

    Créneau auquel je souhaite être joint*:

    Ce matin (9h-13h)Demain matin (9h-13h)Cet après-midi (13h-19h)Demain après-midi (13h-19h)

    *Informations obligatoires