Decoratie-objecten verzenden

Een verpakking aangepast aan producten voor in huis

Een e-commerce verpakking voor decoratie-objecten

Adam is een man van het huis, hij ontvangt graag mensen en wil dat alles perfect is. Geen detail ontgaat hem. Hij wil voor zijn verjaardag een tajine voorbereiden voor zijn vrienden, die niet zullen zeuren als het niet perfect is.

Het type tajineschotel dat hij zoekt, is niet langer beschikbaar in zijn dorp, dus besluit hij een bestelling op internet te plaatsen. Hij weet dat een tajineschotel erg breekbaar is en dat de minste schok tijdens een val tijdens het transport snel zijn diner en dus zijn reputatie kan verpesten.

Om het juiste model te kiezen, kijkt hij vooraf op consumentenforums of de door het merk verkochte producten goede feedback hadden. 2 dagen later ontvangt hij op het afhaalpunt van zijn dorp de beroemde tajineschotel.

De verpakking lijkt tijdens het transport beschadigd te zijn en hij is verbaasd over het gewicht van de verpakking, maar hij blijft optimistisch en keert snel naar huis terug om uit te pakken.

Wauw, wat een verrassing! Bij het openen van de verpakking ontdekt hij een geweldige bedrukking aan de binnenkant, die hem persoonlijk bedankt voor zijn online aankoop.

Hij ontdekt ook nog een klein persoonlijk kaartje dat hem de andere producten van het assortiment toont. De tajineschotel is intact en heeft het transport perfect doorstaan. Omdat hij van nature nieuwsgierig is, blijft Adam kijken naar de verpakking en verwondert hij zich over de vindingrijkheid hiervan. Hij merkt op dat, gezien de prijs van zijn product, deze een verpakking nodig heeft die past bij de beleving van het merk en de reputatie van het product. Adam is overtuigd, en zijn vrienden ook!

De kwaliteit van een e-commercepakket om klantwaarde te creëren

Adam’s bestelling benadrukt de voordelen van het ontwerpen van een aangepaste verpakkingsoplossing

 

  • Productbescherming: een breekbaar product zoals een tajineschotel moet absoluut perfect in de transportverpakking worden vastgeklemd, zodat het tijdens het verplaatsen geen schade door schokken ondervindt. Het moet ook worden beschermd tegen externe elementen. De verpakking speelt daarom een dubbele rol van fixatie en bescherming.

 

  • Creëer een klantervaring: een verzendverpakking is een essentieel communicatie-element voor de e-winkelier. Een bedrukking aan de binnenkant helpt om een merkgevoel te behouden. De verpakking kan buiten neutraal blijven, met alleen aanwijzingen dat het product in de verpakking kwetsbaar is. Dit geeft de transportbedrijven advies over de beste manier om met het pakket om te gaan.

Welke functies vervult jouw ideale verpakking?

Hier transformeren wij jouw ideale verpakkingsproject tot realiteit. Hoe? Op dezelfde manier waarop we meer dan 10 miljard vierkante meter golfkarton per jaar produceren voor klanten met zoveel verschillende behoeften. Kies de jouwe:

Ik wens eraan herinnerd te worden

    Créneau auquel je souhaite être joint*:

    Ce matin (9h-13h)Demain matin (9h-13h)Cet après-midi (13h-19h)Demain après-midi (13h-19h)

    *Informations obligatoires