Ecoverantwoordelijke verpakkingsoplossing voor voedingsmiddelen

Verzend je online boodschappen met onze food grade golfkartonnen verpakking.

Eco-verantwoorde e-commerce verpakking aangepast aan jouw online supermarkt

Quentin woont op de 5e verdieping, zonder lift. Na voor de eerste keer zijn wekelijkse boodschappen (inclusief flessen water en melk!) thuis te hebben laten bezorgen, besloot hij voortaan elke week al zijn boodschappen op internet te bestellen.

Hij plaatst zijn bestelling ’s avonds op de e-commerce-site van een grote supermarkt en plant de levering de volgende dag om 19u. Quentin koos voor deze keten omdat ze zeer betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling: het is de enige speler die in golfkartonverpakkingen levert in plaats van niet-recyclebare plastic zakken.

Wanneer de pakketten leeg zijn, zijn ze gemakkelijk weer plat te maken en bij het oud papier weg te gooien. Hij kan de verpakking zelfs hergebruiken om spullen in zijn kelder op te slaan indien nodig.

Bovendien merkt hij de afgelopen maanden op dat als de laatste doos minder gevuld was, deze kleiner was en aangepast aan de grootte van de inhoud. Dat betekent minder milieu-impact.

Hij denkt dat zijn consumentenbehoeften en zijn blijvende betrokkenheid goed tot hun recht komen in deze verpakking.

De voordelen van onze e-commerce verpakkingen voor het verzenden van voedingsmiddelen

Het consumptiegedrag van Quentin bewijst het belang van een ideaal ontworpen verpakking

 

  • Rekening houden met het milieu: de verpakking die Quentin ontvangt is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier, zoals alle kartonnen verpakkingen van Smurfit Kappa. Het is belangrijk voor Quentin om te weten dat elke vezel die in verpakkingen wordt gebruikt, afkomstig is van een verantwoorde en milieuvriendelijke industrie. Daarnaast is de verpakking eenvoudig te recyclen bij het oud papier.

 

  • Overbodige ruimte verminderen: minder loze ruimte kan worden bereikt door een geschikte reeks verpakkingen. Onze tools maken een snelle analyse van de portfolio mogelijk en geven dus, aan de hand van bestelgeschiedenis, het ideale referentiebereik om de loze ruimte zoveel mogelijk te verminderen, op die manier het transport te optimaliseren en een gecontroleerde impact op het milieu te hebben.

Welke functies voor jouw ideale verpakking?

Hier transformeren wij jouw ideale verpakkingsproject naar de realiteit. Hoe? Op dezelfde manier als dat we meer dan 10 miljard vierkante meter golfkarton per jaar produceren voor klanten met zoveel verschillende behoeften. Kies de jouwe:

Ik wens eraan herinnerd te worden

    Créneau auquel je souhaite être joint*:

    Ce matin (9h-13h)Demain matin (9h-13h)Cet après-midi (13h-19h)Demain après-midi (13h-19h)

    *Informations obligatoires