Innovatie bij Smurfit Kappa Olen: bedrukken op het allerlaatste moment

Innovatie bij Smurfit Kappa Olen: bedrukken op het allerlaatste moment

Smurfit Kappa Olen heeft sinds kort de mogelijkheid om op het laatste moment in het verpakkingsproductieproces een meerkleurige bedrukking aan te brengen op een standaard vouwdoos.

Smurfit Kappa Olen, één van de sheetplants binnen Smurfit Kappa Corrugated Benelux, is gespecialiseerd in op-maat-gemaakte verpakkingsoplossingen. Door een toevoeging aan het machinepark zijn ze nu ook in staat om op een reeds volledig verwerkte doos een bedrukking toe te voegen. Omdat de bedrukking door een digitale printer op de verpakking geplaatst wordt, is het ook mogelijk om kleine aantallen te produceren.

Deze innovatie heeft tal van toepassingsmogelijkheden. Het personaliseren van verzenddozen voor het e-commercekanaal, kleine aantallen verpakkingen voor start-ups of het helpen van de marketingafdeling bij het uittesten van nieuwe producten in de markt.

Bart Van Herck, General Manager bij Smurfit Kappa Olen, zegt: “Wij zijn erg blij met de installatie van onze nieuwste machine. Onder andere vanuit de e-commerce markt is de vraag naar personalisatie hoog, daar hebben wij nu een oplossing voor.”

Laurens Appel, Accountmanager bij Smurfit Kappa Turnhout, vertelt: “Mijn klant was één van de eersten om te testen met deze innovatie. Hun marketingafdeling is razend enthousiast; ze kunnen tegen lage kosten nieuwe producten testen in de markt.”

Deze nieuwste innovatie volgt op een reeks investeringen in digitale printers bij verscheidene Smurfit Kappa fabrieken in de Benelux. Hiermee breidt de leverancier van duurzame verpakkingen de mogelijkheden voor haar klanten steeds verder uit.

Meer weten over mogelijkheden van digitaal bedrukken? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een vraag over een van onze evenementen
of informatie nodig?

Neem contact op met onze persafdeling op.

Bezig met een project?
Benieuwd naar onze oplossingen?

Neem contact op
Ontdek ook...

Tijd voor een feestje!

Tijd voor een feestje! Folat BV, een groothandel en leverancier met een passie voor feestproducten, zocht …

Lees verder

Worldstar Award voor Rollor e-commerce verpakking

Smurfit Kappa valt in de prijzen! Met de e-commerce verpakkingsoplossing Rollor Packaging wonnen zij een …

Lees verder

Smurfit Kappa op de WebWinkel Vakdagen 2020

Bepalen wat voor jouw bedrijf de beste e-commerce verpakking is, kan een complex proces zijn. …

Lees verder

Ik wens eraan herinnerd te worden

    Créneau auquel je souhaite être joint*:

    Ce matin (9h-13h)Demain matin (9h-13h)Cet après-midi (13h-19h)Demain après-midi (13h-19h)

    *Informations obligatoires