Warning: Use of undefined constant WP_HIDE_BACKED_NOTICES_VERSION - assumed 'WP_HIDE_BACKED_NOTICES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/smurfitk/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-backed-notices/includes/class-wp-hide-backed-notices .php on line 71
Nos atouts - Carton sur mesure personnalisable pour e-commerçants

Onze troeven

Onze troeven

Aangepaste verpakkingen

De eSmart-methode die is ontwikkeld door Smurfit Kappa optimaliseert de prestaties van jouw bedrijf door 12 belangrijke thema’s te analyseren. Doel: een ideale verpakking op maat verkrijgen die precies aan jouw behoeften voldoet.

Deze 12 hoofdthema’s zijn gegroepeerd in 3 families:

  • Distributiekanalen
  • De toeleveringsketen
  • De klantervaring

 

Begeleiding in groei

Of je nu 20, 200 of 2.000 pakketten per dag verzendt, of je groeipieken hebt, Smurfit Kappa begeleidt je bij het dagelijkse beheer van de logistiek en de verpakkingsketen. We identificeren met een multicriteria-aanpak de beste ergonomie voor jouw verpakkingsketen, met of zonder een machine, en door deze analyse te integreren met onze eSmart-methode, stellen we ons de ideale verpakking voor.

 

Expertise mechanisatie

Een goede verpakkingsketen is van belang voor jouw succes. Als we vaststellen dat een of meer machines in het proces moeten worden geïntegreerd, vertrouwen we deze expertise toe aan onze machine systems afdeling.  Jouw verpakking is uniek, ook jouw bedrijf.  We vinden dat je de expertise verdient die ervoor zorgt tot het uiterste te gaan om de beste oplossing te vinden.
 

Kluster van fabrieken

Ons cluster van fabrieken maakt dat we altijd dicht bij je in de buurt zijn. En onze diversiteit aan mogelijkheden in die fabrieken maakt dat we altijd kunnen voldoen aan jouw behoeften, of het nu gaat om grote of kleine aantallen onze toegewijde teams zorgen voor jouw bedrijf. Jouw bedrijf is uniek en zo behandelen we het ook!

Ik wens eraan herinnerd te worden

Créneau auquel je souhaite être joint*:

Ce matin (9h-13h)Demain matin (9h-13h)Cet après-midi (13h-19h)Demain après-midi (13h-19h)

*Informations obligatoires