Smurfit Kappa gekozen als ‘meest gerespecteerde merk’ en leider op het gebied van duurzaamheid bij Deliver 2019

Smurfit Kappa gekozen als 'meest gerespecteerde merk' en leider op het gebied van duurzaamheid bij Deliver 2019

Smurfit Kappa heeft de awards ‘Cool Vendor’ en ‘Sustainability Leader’ gewonnen tijdens Deliver 2019 in Lissabon.

Deliver is het grootste logistieke evenement voor e-commerce in Europa. Tijdens het evenement hebben bedrijven die een gevarieerd aanbod van e-commerce-services en -producten bieden, bestuurders van 750 van ‘s werelds leidende etailers ontmoet.

Tijdens het jaarlijkse evenement had Smurfit Kappa de mogelijkheid om te demonstreren hoe haar unieke eSmart-propositie alle aspecten van eLogistiek verbetert, van verpakkingslijn tot supply chain tot klantervaring. Daarnaast viel de producent van verpakkingen op door twee van de vijf uitgereikte awards te winnen.

De eerste was de Cool Vendor Award, voor het bedrijf met het meest gerespecteerde merk en inspirerende diensten. Er werd zeer positief gereageerd op de innovatieve diensten, verpakkingsoplossingen en inzichten die Smurfit Kappa op strategische bijeenkomsten tijdens het evenement deelde.

De tweede was de Sustainability Award, een erkenning van de groeiende interesse in Smurfit Kappa’s toonaangevende Better Planet Packaging initiatief, dat zich inzet voor hernieuwbare, recyclebare en biologisch afbreekbare verpakkingsoplossingen voor e-commerce en daarbuiten.

Het vorig jaar gelanceerde initiatief kwam in de standruimte van Smurfit Kappa tot uiting doordat alle elementen, waar mogelijk, gemaakt waren van duurzame materialen, inclusief meubels, displays en spandoeken. Er was ook een opvallende ‘Box Man’-figuur van meer dan 4 meter hoog, volledig gemaakt van papieren materialen.

Saverio Mayer, CEO van Smurfit Kappa Europe, reageerde als volgt op de awards: “We zijn verheugd en vereerd deze erkenning te hebben ontvangen tijdens het Deliver-evenement.

“Duurzaamheid is een van de pijlers van ons bedrijf en het is geweldig om te zien dat ons Better Planet Packaging initiatief en het merk Smurfit Kappa zo’n positieve reactie krijgen van retailers.”

Arco Berkenbosch, VP Innovation & Development, voegde hieraan toe: “Gedurende twee dagen vol met één-op-één meetings, lezingen en interactieve workshops ontmoetten we een groot aantal etailers die geïnteresseerd zijn in de rol die duurzame verpakkingen kunnen spelen bij zowel het beschermen van de product, het optimaliseren van de supply chain als het creëren van gedenkwaardige ervaringen voor consumenten.

“We waren vooral blij om als beste uit de bus te komen voor duurzaamheid, tegen zo’n zware concurrentie met wereldwijd toonaangevende bedrijven in logistiek, webservices en pakketbezorging, allemaal vertegenwoordigd op het evenement.”

Deze editie van het evenement bracht gasten samen uit ‘s werelds toonaangevende retailmerken, waaronder Amazon, Coca Cola, eBay en Zalando. Tijdens het evenement werd aan etailers gevraagd om te stemmen op de winnaars van vijf onderscheidingen.

Een vraag over een van onze evenementen
of informatie nodig?

Neem contact op met onze persafdeling op.

Bezig met een project?
Benieuwd naar onze oplossingen?

Neem contact op
Ontdek ook...

Tijd voor een feestje!

Tijd voor een feestje! Folat BV, een groothandel en leverancier met een passie voor feestproducten, zocht …

Lees verder

Worldstar Award voor Rollor e-commerce verpakking

Smurfit Kappa valt in de prijzen! Met de e-commerce verpakkingsoplossing Rollor Packaging wonnen zij een …

Lees verder

Smurfit Kappa op de WebWinkel Vakdagen 2020

Bepalen wat voor jouw bedrijf de beste e-commerce verpakking is, kan een complex proces zijn. …

Lees verder

Ik wens eraan herinnerd te worden

Créneau auquel je souhaite être joint*:

Ce matin (9h-13h)Demain matin (9h-13h)Cet après-midi (13h-19h)Demain après-midi (13h-19h)

*Informations obligatoires